На Прикарпатті поліція затримала злодія із Львівщини

24.07.2018 16:38   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Бартка

Впродовж  червня та липня  цього року в селах Долинського району орудував злодій, який  обкрадав приміщення  сільських рад пошти та  приватний будинок.  

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції в Івано-Франківській області, пише - Бартка.

В ході проведеного комплексу слідчих (розшукових) заходів, поліцейські  встановили особу причетного до вказаних злочинів. Ним виявився 32-річний житель сусідньої Львівської області,  раніше судимий.

На підставі обгрунтованих доказів причетності до крадіжки продуктів харчування з відділення Укрпошти, що в одному із сіл району, слідчі затримали зловмисника у порядку ст.208 КПК України, оголосили йому підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст.185 (Крадіжка з проникненням у житло, інше приміщення)  Кримінального кодексу України та подали клопотання до суду про обрання стосовно нього запобіжного заходу.  

Наразі поліцією доводиться причетність  львівського гастролера до крадіжок  з трьох сільських рад у різних населених пунктах району. За одним притаманним йому способом, він вночі, відтискаючи вхідні двері,  проникав до сільрад та викрадав ноутбуки, флешки, іншу комп’ютерну техніку, а також грошові кошти. З приватного будинку новобудови зловмисник, скориставшись відсутністю господарів,  які поїхали на відпочинок, викрав  гроші та плазмовий телевізор. 

За крадіжки поєднані з проникненням у житло, інше приміщення  чи сховище зловмиснику загрожує ув’язнення на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

 


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бартка