На Прикарпатті перевіряють перевізників: за тиждень виявили 12 несправних автобусів та п'яного водія

31.07.2018 20:43   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Курс

Рейдові перевірки водіїв пасажирського автотранспорту, які розпочалися з 23 липня, спрямовані на профілактику аварійності з участю пасажирського транспорту.

Передусім перевізників перевіряють на дотримання вимог Правил дорожнього руху та Правил перевезення пасажирів, інформує прес-служба Нацполіції в Івано-Франківській області, пише - Курс.

Правоохоронці перевірили 429 автобусів, 12 з яких виявилися із технічними несправностями.

Складено 95 адміністративних протоколів на водіїв-перевізників за різні порушення.

Зокрема, 30 водіїв відхилилися від визначеного маршруту руху, 22 дозволили собі порушити правила зупинки під час здійснення посадки (висадки) пасажирів, 14 водіїв перевозили людей автобусом без необхідних документів, а одного водія автобуса у Рогатинському районі, щоправда без пасажирів, виявили за кермом напідпитку.

Учора правоохоронці виїхали у рейд, «озброївшись» відеокамерою, спільно із представниками Укртрансбезпеки в області та вже невдовзі на маршруті Івано-Франківськ – Калуш, виявили та задокументували три адміністративні правопорушення, допущені перевізниками. У двох автобусах виявлено технічні несправності, а один – відхилився від визначеного маршруту руху.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс