Чернівчанин викрав 21 двигун із атракціонів парку

10.08.2018 16:15   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: Чернівецький промінь

Житель Чернівців отримав 4,5 роки ув’язнення за те, що пограбував парк «Жовтневий». Про це йдеться у вироку, опублікованому в Єдиному державному реєстрі судових рішень.  

За допомогою гайкового ключа він викрадав електричні двигуни з атракціонів «Глобус-2», «Механічний батут», «Механічні гірки» та «Сонечко». Протягом лютого та березня цього року він поцупив у такий спосіб 21 двигун з паркових атракціонів. Злодій намагався здати їх на металобрухт.

Та увагу правоохоронних органів до себе він звернув за кілька місяців. Затриманий відпочивав поблизу озера, розташованого на території парку, разом із потерпілим. Скориставшись тим, що його знайомий відійшов, злодій вирішив привласнити собі телефон. Та власник гаджету це помітив. Попри прохання потерпілого, затриманий не бажав повертати телефон та намагався втекти. Відтак, не зумівши відірватися від переслідувача, вдарив власника телефона в обличчя.
Після цього грабіжник сів у тролейбус. Але вже на наступній зупинці був затриманий працівниками поліції. Під час слідчих дій та судового процесу з’ясувалося, що затриманий громадянин раніше вже мав кримінальний досвід. Він вже був раніше судимий за крадіжку, проте відбувся лише умовним покаранням.

Відтак, враховуючи його минуле, а також вчинені цьогоріч злочини, чоловікові інкримінували статті 185 (Крадіжка) та 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловік проведе у в’язниці 4 роки та 6 місяців. 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Чернівецький промінь