Поблизу Українського дому «Перемога» триває оновлення арок

10.08.2018 16:43   Опубліковано : Анастасія Гарасим'як
Джерело: ТМР

Днями у центрі Тернополя поблизу Українського дому «Перемога» комунальники розпочали фарбування арок у своєрідному «лондонському» стилі.

Зі слів начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олега Соколовського, через те, що ці арки були встановлені ще в 60-тих роках і довший час не фарбувалися, цього року, напередодні Дня міста,  було вирішено оновити їх та надати їм європейського вигляду.

«Виконуючи роботи із реконструкції та оновлення об’єктів у місті, ми надаємо перевагу яскравим кольорам, щоб позбутися візуальної сірості та похмурості. Тому і для цих арок ми обрали сучасний «лондонський» стиль, відповідно до якого конструкція буде кольору «марун» (темно-бордовий) та міститиме елементи чорного, що додасть яскравості та допоможе позбутися візуального забруднення», - запевняє Олег Соколовський.

Ілюмінацію із арок на час проведення робіт демонтували, але, після проведення реставрації, блакитне сяйво знову освічуватиме центральну частину міста.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ТМР