На Львівщині арештували керівницю відділення банку, яка привласнила ₴4 млн коштів вкладників

10.08.2018 18:25   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: ZAXID.NET

Галицький райсуд Львова обрав міру запобіжний заходу у вигляді арешту керівниці районного відділення одного з банків на Львівщині, яку підозрюють у привласненні коштів вкладників на суму 4 млн грн.

Читайте також

Керівник фірми на Львівщині незаконно привласнив насосну станцію, водонапірні башту та свердловину
Екс-голові села на Львівщині дали два роки іспитового терміну за розкрадання майже ₴300 тис

Підозрювана може вийти з-під варти, якщо заплатить заставу у 6,86 млн грн. Про це повідомив департамент захисту економіки Нацполіції України, пише - ZAXID.NET.

Правоохоронці встановили, що впродовж 2017 року 51-річна керівниця районного відділення банку отримала від клієнтів 75,4 тис. доларів США та 56,6 тис. євро, або понад 4 млн грн для оформлення банківських вкладів. З’ясувалося, що жодних рахунків відкрито не було, жінка привласнила ці кошти.

12 липня їй повідомили про підозру у привласненні майна, шахрайстві та службовому підробленні. Досудове розслідування у справі триває. У випадку доведення вини жінці загрожує до 12 років ув’язнення.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET