Буковинець вкрав і сховав гроші у білизні (Відео)

13.08.2018 21:43   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: bukinfo.com.ua/

Чернівецькі правоохоронці затримали двох чоловіків, які у маршрутці № 5 хотіли обікрасти пасажира. Пише molbuk.ua 

«Я їхав у тій маршрутці приблизно об 11.00. Не доїжджаючи до проспекту, один з пасажирів вголос сказав: «Де мої гроші?» й почав шукати їх у себе. Потім той згадав, що біля нього стояв один з пасажирів і штовхав його, а інший – стояв позаду та витягував гаманець», - розповів свідок Володимир Попов.

За його словами, присутні у маршрутці люди попросили водія, щоб він не відкривав двері. А чоловік, якого обікрали, почав впевнено переконувати, що саме ті двоє чоловіків, які стояли позаду, його і обікрали. 

«Ті - як нічого не бувало, переконували, що це не вони, - розповів очевидець. - Вже коли викликали поліцію, один із компанії почав нервувати. Він стояв спиною до задніх дверей і непомітно вийняв із штанів - але у натовпі сказали, що із своїх трусів - гаманець та кинув його на підлогу. Це побачила жінка, яка стояла на вулиці, а також люди у салоні автобуса. Той стверджував, що то не його. Піднявши гаманець, чоловік побачив, що грошей у ньому нема. А після того, як грабіжники почули, що їде поліція, викинув зі штанів гроші. Потерпілий перерахував їх швидко. Там ще не вистачало певної суми. На місце пригоди приїхала поліція», - повідомив В. Попов.

На відео, яке очевидець оприлюднив у Facebook-спільноті СтопХам Буковина, видно, що правоохоронці зайшли у салон маршрутки й вивели грабіжників на вулицю. 

За матеріалами http://www.bukinfo.com.ua/ 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: bukinfo.com.ua/