80% виявлених на Львівщині нелегальних АЗС продовжують працювати

14.08.2018 10:48   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

На території області виявили 48 незаконних  автозаправок. І 80% із них зараз продовжують працювати. Про це вчора, 13 серпня, під час апаратної наради у Львівській ОДА повідомив начальник ДФС Львівщини Ігор Кондро, пише - Львівський портал.

Читайте також

Злочинці в масках пограбували АЗС у Львові

Як зазначив Ігор Кондро, виявлені 48 нелегальних АЗС – це переносні станції. На них накладені штрафні санкції, а їхнє майно є опечатане. Втім для того, щоб їх конфіскувати, потрібне рішення суду.

«80% заправок, які зараз є нелегальні, працюють. Чесно кажучи, вони всі чекають, як буде вирішене це питання, і, можливо, вони будуть в подальшому відкриватись. Для того, щоб ці заправки повністю ліквідувати, нам потрібно створити комісію із працівників ДСНС, Нацполіції, патрульної поліції, департаменту екології ЛОДА, охорони праці, Держпродспоживслужби. Вони всі є дотичні до цього питання. Тому така комісія має бути, і ми вийдемо на рівень відповідного органу місцевого самоврядування, де вони (незаконні АЗС, – ред.) знаходяться», – розповів Ігор Кондро.

Як своєю чергою зазначив перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський, таку комісію створити ще не встигли. Втім запевнив, що сьогодні «це питання владнають».

Також наступного понеділка під час апаратної ради в ОДА мають оприлюднити повний перелік нелегальних АЗС із місцем їхнього розташування.

Зазначимо, наприкінці липня у ДФС заявляли, що нарахували на території Львівщини 12 нелегальних автозаправок. Водночас активісти запевняли, що таких АЗС є щонайменше 40.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews