Дубровицькій міській раді повернули землю

14.08.2018 12:28   Опубліковано : Таня Костенко
Джерело: RvNews

Сарненська місцева прокуратура Рівненської області зобов’язала орендаря повернути територіальній громаді міста Дубровиця земельну ділянку, що належить на праві комунальної власності Дубровицькій міській раді. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

Понад три гектари земель запасу промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Дубровицької міської ради, орендар тривалий час використовував незаконно, оскільки відчужив розташовані на них об’єкти нерухомості, а тому підстави користування землею відпали.

Господарський суд Рівненської  області підтримав позицію Сарненської місцевої прокуратури та задовольнив її позов, заявлений в інтересах держави в особі Дубровицької міської ради, про розірвання договору оренди землі та зобов’язання повернути земельну ділянку загальною площею понад три га, вартістю 15 млн. гривень.

Зазначена земельна ділянка фактично повернута 08.08.2018 за актом здачі-приймання законному власнику – органу місцевого самоврядування.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews