ОТГ Чернівецької області освоїли лише п'яту частину коштів державної допомоги

14.08.2018 13:15   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: buknews

Станом на 13.08.2018 об’єднаними громадами Чернівецької області  освоєно коштів державної інфраструктурної субвенції на загальну суму 13 858,8 тис.грн., або 20,0% від передбачених коштів на 2018 рік.

Лідером за кількістю проектів, поданих на інфраструктурну субвенцію, вже другий рік поспіль є Сторожинецька громада – цього року вона подала та затвердила 10 заявок. По шість заявок подали Вижницька та Селятинська ОТГ, по п’ять – Великокучурівська, Новоселицька та Мамалигівська; Клішковцька, Рукшинська, Чудейська, Недобоїська та Острицька громади обмежилися чотирма проектами, Вашківецька та Конятинська громади – трьома. Решта громад Чернівецької області вирішили використати кошти інфраструктурної субвенціїна 1-2 проекти.

Громади області продовжують активну роботу з освоєння коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

Варто зазначити, що з метою підвищення якості надання адміністративних послуг у Тереблеченській громаді,фактично освоєно 100 % коштів інфраструктурної субвенції, виділених для реалізації проекту: «Капітальний ремонт приміщень для облаштування ЦНАПу».

Окрім того, Сторожинецькою громадоюзавершено капітальний ремонт доріг по вул. Амурській та вул. О.Кобилянській в м.Сторожинець. Дані проектипрофінансовані в повному обсязі, на суму 1 423,7 тис. грн. Вжиті заходи забезпечили безпечний та комфортний дорожній рух, зменшення аварійності, безперешкодний доступ транспортних засобів пожежної охорони, медичної допомоги та комунальних служб.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: buknews