На Поліссі в неділю було побоїще

15.08.2018 09:05   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

У Сарненському районі, що на Рівненщини, щось не поділили групи молодих людей з сіл Тинне та Зносичі. Просто масовою бійкою справа не обмежилась – застосовувався й вогнепал. Про це пише Північ-інфо.

В неділю, 12 серпня, у Зносичах в одному з кафе відпочивала компанія місцевих, коли до закладу раптом почали сходитись молодики з Тинного, всього близько 50 чоловік. Частина їх приїхала автівкою «Mercedes-Benz E270».

Між двома групами зав’язалася сутичка. На допомогу «своїм» збіглося ще приблизно 30 жителів Зносичів.

null
Насправді було не так, як у козацькому поєдинку лава на лаву, а жорстокіше й страшніше... Фото з мережі Інтернет

Банальним побоїщем справа не обмежилась  – почали лунати постріли. Пістолет був травматичним, в результаті 25-річний молодик, один з «місцевих», отримав поранення руки й грудної клітини. Його відпустили після того, як надали допомогу. Більше до лікарні ніхто не звертався.

На місці вилучили гільзи й балаклави. Поліція шукає того, хто вчинив постріл, через який постраждав хлопець. До цього причетний 22-річний житель Тинного. Триває розслідування інциденту.

Як повідомив відділ комунікації поліції Рівненської області, конфлікт, що переріс у запеклу сутичку з постраждалим, виник «на ґрунті особистої неприязні».

За матеріалом на сайті Північ-інфо


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews