У озера та ставки Буковини випустять 27 тисяч мальків форелі

02.09.2018 16:15   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: Чернівецький промінь

У озера та ставки Путильського та Кіцманського районів заселять мальків дунайського лосося та райдужної форелі. Про це повідомили у прес-службі Чернівецького рибоохоронного патруля.

4 вересня працівники Державного агентства рибного господарства України, ДУ «Рибоводний форелевий завод «Лопушно» разом з працівниками Чернівецького рибоохоронного патруля випустять у внутрішні водойми 3000 мальків лосося дунайського та 27 000 мальків райдужної форелі. 

Як зазначається у повідомленні, з моменту створення Чернівецького рибоохоронного патруля у водойми Чернівецької області та Дністровського водосховища було вселено понад 343 тисячі екземплярів риби, а саме: товстолоба у кількості понад 11 тисяч екземплярів, райдужної форелі, струмкової форелі та дунайського лосося понад 281 тисячу екземплярів, 50426 екземплярів мальків сома європейського.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Чернівецький промінь