У Чернівцях на Багатопрофільний ліцей пішло понад 9 мільйонів гривень

03.09.2018 23:13   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Під час урочистостей, котрі відбулися з нагоди Дня знань в Багатопрофільному ліцеї для обдарованих дітей, голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук оглянув оновлений заклад в рамках створення сучасного освітнього середовища. 

Зокрема, посадовець ознайомився з футбольною фан-зоною, облаштованою для вихованців закладу, познайомився з ліцеїстами, котрі мають визначні спортивні досягнення у футболі та у стрільбі з лука, після чого оглянув новозбудований басейн.

За 2016-2018 роки з обласного та державного бюджетів на створення сучасного освітнього середовища у закладі (реконструкція приміщень басейну та його інженерних мереж, ремонт тренажерного залу, душових, туалетів та роздягалень, технічні засоби навчання, меблі у навчальні кабінети та рекреації та спальні ліжка, спортивний інвентар) виділено кошти в сумі 9 млн 730 тис. 575 грн. 

На ремонт басейну спрямовано: з державного фонду регіонального розвитку – 2 млн 782 тис. 458 грн, з обласного бюджету – 1 млн 770 тис. 162 грн. Роботи здійснила підрядна організація – ТОВ «Технопропозиція».

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews