У Чернівцях дуже хороша підтримка вболівальників, - футболіст Роман Кузів (Відео)

04.09.2018 23:12   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: chernivtsisport.com

У зустрічі сьомого туру «Буковина» - «Поділля» (3:2) третій гол у сезоні забив Роман Кузів. Тепер Роман – один із кращих бомбардирів нашої команди. Після переможної для «Буковини» гри ми поспілкувалися з футболістом. Пише http://www.chernivtsisport.com 

- Твої враження від матчу «Буковина» - «Поділля» … 

- Була дуже хороша гра. Думаю, що вона також сподобалася вболівальникам. Було багато голів. Ми двічі вели у рахункові, вони відігравалися, а наша команда знову забивала. У першому таймі ми трохи не виконали настанови тренера. У перерві трохи «отримали». А вже у другому таймі продемонстрували, так би мовити, свою гру. 

- Цього сезону тобі вдалося відзначитися тричі. Ти колись демонстрував результативну гру? 

- Ні. Це вперше. Забивати вдається, напевно, завдяки праці. Я постійно працюю над своєю майстерністю. 

- Нещодавно до «Буковини» приєдналися кілька новачків. Як оцінюєш гру дебютантів чернівецької команди? 

- У матчі з «Поділлям» грав один новачок – Олександр Боженко (Владислав Герасимчук проводив другий офіційний матч за «Буковину» - авт.). Олександр – хороший футболіст. Нам був і потрібен нападник, який чіпляється за м’ячі. Ми і забили другий гол завдяки діям новачка. 

- Чи могла би  «Буковина» бути у турнірній таблиці ще вище? 

- Зіграли би у попередній зустрічі з вінницькою «Нивою» унічию, то були би вище, однак, на мою думку, зараз ми маємо непоганий результат. 

- Твої побажання вболівальникам…

- У Чернівцях дуже хороша підтримка вболівальників. Якщо порівняти з матчами на виїзді, то такої підтримки місцевої команди, як у Чернівцях, ніде немає. Хочеться того, щоби на матчі «Буковини» приходило ще більше вболівальників. Наступний матч ми граємо вдома з ФК «Калуш». Обіцяю вболівальникам, що буде хороша гра. 

За матеріалами http://www.chernivtsisport.com 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: chernivtsisport.com