На Рівненщині збудують дитячий садочок для дошкільнят

10.09.2018 00:12   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

280 місць для дошкільнят - планується спорудження нового дитячого садочка. Про це пише Типове Дубно.

Цьогоріч одним з переможців у конкурсі з відбору проектів, які будуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), стало будівництво дошкільного навчального закладу в районі військового містечка в м. Дубно, вул. Семидубська, 32б. Проектом передбачається спорудження дитячого садочка на 280 місць в одному з найбільш густонаселених районів міста, що дозволить частково вирішити існуючу проблему з нестачею місць для дітей в дошкільних навчальних закладах. Загальна вартість проекту становить 52 мільйони гривень, з них понад 5 мільйонів (10%) – співфінансування з бюджету міста. Термін реалізації – грудень 2020 року.

Міський голова В. Антонюк разом з керівниками управління освіти та відділу охорони здоров’я оглянули територію майбутнього будівництва, поспілкувалися із технічним інженером проекту, обговорили організаційні та технічні аспекти робочого процесу, зокрема, підготовки земельної ділянки, підведення комунікаційних мереж, початку будівельно-монтажних робіт.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews