У Львові патрульні затримали чоловіка, який проник до школи

14.09.2018 17:25   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Status Quo

Під час затримання, чоловік застосував до патрульних газовий балончик.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області, пише - Status Quo.

У середу, 12 вересня, близько 5 години ранку, патрульні отримали інформацію, що на вулиці Володимира Великого, двоє невідомих в масках ходять по території школи, заглядають у вікна та хочуть потрапити всередину.

Інспектори приїхали на місце та побачили вказаних чоловіків. Коли офіцери почали до них наближатися, вони почали втікати. На вимогу зупинитися чоловіки не реагували та побігли у різні сторони. Патрульні проінформували в радіоефір напрямок руху осіб та описали одяг.

Спецпідрозділ тактико-оперативного реагування (ТОР), який був неподалік, побачив одного з втікачів та зупинив його. Чоловік почав чинити активний опір та застосував в сторону правоохоронців газовий балончик. Його затримали та викликали слідчих. Також, біля приміщення школи патрульні виявили два велосипеди, які згодом доставили до Франківського відділу поліції, щоб встановити, чи не викрадені вони. 28-річного мешканця Львова передали слідчим.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo