У Рівному на перехресті вулиць Дубенська-Макарова сталася ДТП (Фото, відео)

14.09.2018 18:13   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

О пів на дванадцяту ночі 13 вересня на перехресті вулиць Дубенська-Макарова обласного центру сталася дорожньо-транспортна пригода за участю службового автомобіля поліції хорони та легковика «OPEL Vectra».

Поліцейські встановили, що 31-річний рівнянин, водій автомобіля «OPEL Vectra» на іноземній реєстрації, рухався зі сторони вулиці Макарова у напрямку Дубенської. На перехресті під час здійснення повороту ліворуч він не надав переваги в русі та допустив зіткнення автомобілем Управління поліції охорони в Рівненській області, під керуванням 32-річного сержанта. Внаслідок ДТП обоє водіїв отримали забійні рани голови, крім того ще одному поліцейському, який перебував у авто, в око потрапило скло.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews