У Києві виявили мертве немовля у подарунковому пакеті (Відео)

18.09.2018 21:48   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: 24 канал

16 вересня близько 16:40 на вулиці Митрополита Липківського у Києві перехожі помітили подарунковий пакет із мертвою дитиною всередині. Про виявлення жахливої знахідки люди повідомили правоохоронцям.

Про це інформує прес-служба Нацполіції у Київській області.

На місці події правоохоронці встановили, що за будинком біля сміття перехожі знайшли подарунковий пакет, а в ньому – дитинку. Судово-медичний експерт після огляду немовля повідомив, що зовнішніх ознак насильницької смерті на тілі не виявив,
– йдеться у повідомленні.

Проте лише після проведення повної експертизи можна буде встановити чи дитина народилась мертвою, і якою насправді є причина смерті.

Працівники поліції вже опитали мешканців навколишніх будинків, але свідків чи очевидців цієї події, а також матері новонародженої дитини не знайшли.


Поліцейські оглянули місце інциденту

Наразі правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи, зокрема встановлють наявність записів на камерах відеоспостереження, розташованих неподалік. Окрім цього, вони направили запити до пологових будинків та лікарень.

Першочергово поліцейські намагаються знайти жінку, яка народила дитину, а також встановити причини та обставини трагедії.

поліція
Наразі поліція розшукує матір мертвої дитини

У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом цього інциденту.

Поліція розшукує маму знайденої у Києві мертвої дитини:

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 24 канал