У Чернівцях відбудеться флешмоб «Усиновлення – це любов назавжди»

19.09.2018 21:47   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

28 вересня о 14:00 год службою у справах дітей обласної державної адміністрації проведе Всеукраїнську акцію-флешмоб «Усиновлення – це любов назавжди», спрямовану на привернення уваги до дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання стереотипів та інформування громадян про маленьких українців різного віку, їх братиків та сестричок, які виховуються в інтернатних закладах і очікують на усиновлення.

Акція відбудеться на Центральній площі  Чернівців (біля пам’ятника Т.Г. Шевченка) за участі представників закладів, установ, громадських та благодійних організацій, усиновлювачів, опікунів / піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів, вихованців притулку для дітей.

Учасники заходу, тримаючи у руках кольорові кульки, зроблять велике серце, всередині якого діти. Запрошуємо всіх небайдужих до проблеми дитячого сирітства, приєднатися до флеш-мобу.

За детальною інформацією звертайтеся за телефоном: 52-24-08.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews