Погода в Україні на четвер, 20 вересня

19.09.2018 22:23   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

У четвер в Україні очікується мінлива хмарність. Майже на всій території країни прогнозується суха погода. Температура повітря вночі складе +7...+17 градусів, удень - +21...+28. Вітер змінних напрямків, переважно західних, південно-східних, північних, південно-західних, південних і північно-західних, 1-7 м/с. 

У північних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде суха погода. Вночі повітря охолодитися до +11...+15 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть до +25...+27. Вітер західний, північно-західний, південно-західний і північний, 1-4 м/с. 

У південних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +10...+17 градусів, удень повітря прогріється до +23...+27. Вітер північний, північно-західний і західний, 1-5 м/с. 

У Криму переважатиме мінлива хмарність. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +13...+18 градусів. Денна буде коливатися від +26 до +29. Вітер східний, північно-східний, південно-східний та північний, 1-7 м/с. 

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода за даними Sinoptik.ua. Уночі до +9...+15 градусів, денна температура повітря складе +22...+27. Вітер західний, північно-західний і північний, 1-4 м/с. 

У західних областях – хмарна погода. У регіоні очікується суха погода. Температура повітря вночі опуститься до +7...+13 градусів, удень підніметься до +21...+28. Вітер західних, північних, північно-західних і північно-східних напрямків, 1-4 м/с. 

У Карпатах – мінлива хмарність. У регіоні очікується суха погода. Температура повітря вночі до +11...+13, удень до +23...+25 градусів. Вітер переважно північних, західних, північно-західних і північно-східних напрямків, 1-4 м/с. 

У центральних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +10...+14 градусів, удень – від +25 до +28. Вітер південний, південно-західний, західний і північно-західний, 1-4 м/с. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews