Понад два км електромереж зрізали на Рівненщині (Фото)

20.09.2018 09:03   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

У Гощанському районі викрали понад 2 км електромереж. Крадіжка такого масштабу трапилася на Рівненщині чи не вперше. Про це повідомляє прес-служба «Рівнеобленерго».

Злочинці зрізали електропровід на лінії 10 кВ від ПС «Бочаниця» з 34 прогонів (відстань між опорами). В гонитві за наживою (викрадені електропроводи - це 1,2 т алюмінію) крадіїв не зупинила навіть небезпека смертельного ураження - лінія була під напругою. Крім того, невідомі позбавили мешканців Бочаниці резервного живлення. Крадії піднімалися на кожну опору і зрізали провід. Судячи з точності та об’ємів робіт, робили це вдень.

Вказана повітряна лінія знаходиться у полі за 300-400 м від села Бочаниця. Тут щодня працюють селяни, та, на жаль, як і у більшості випадків, коли скоюється крадіжка чи пошкодження електрообладнання, серед місцевого населення свідки не знаходяться.

«Рівнеобленерго» закликає місцеве населення не приховувати інформацію про злочинців і повідомляти її поліції, яка розпочала кримінальне провадження у цій справі.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews