Президент присвоїв Львівській філармонії статус національної

20.09.2018 11:25   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

Президент Петро Порошенко запевнив у середу, 19 вересня, під час концерту Мирослава Скорика у Львівській обласній філармонії, що він присвоїв їй статус національної.

Читайте також

Капрановим вдалося знайти людину, яка вкрала бульдозер, на якому виступав Порошенко під час Майдану

Глава держави відзначив: «Львівська обласна філармонія за понад сто років стала однією з провідних концертних установ України. На цій сцені виступали кращі музиканти світу. Львівська філармонія відома як прекрасний організатор музичних фестивалів, мистецьких виставок, міжнародних майстер-класів. Тут створено умови для діяльності багатьох концертних колективів. Тут плекають молоді таланти, експериментують і втілюють найсміливіші проекти», пише - Щоденний Львів.

Петро Порошенко також стверджував: «Я як Президент високо ціную діяльність філармонії. Цінуємо діяльність її мистецьких колективів. І тому сьогодні я підтримав пропозицію Львівської обласної державної адміністрації щодо надання Львівській обласній філармонії статусу національної. Вітаю вас із цією подією».


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів