БК “Рівне” оголосив склади команд

20.09.2018 11:25   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

Трьох новачків чоловічої команди та цілу плеяду молодих вихованок рівненського баскетболу, які виступатимуть у жіночій команді БК “Рівне” представили уболівальникам клубу на відкритому тренуванні. Про це повідомляє ВСЕ про СПОРТ.

Для любителів баскетболу зі стажем називати прізвища гравців, що в цьому сезоні вперше одягнуть форму БК “Рівне” було не варто. Всі добре упізнали колишніх гравців “Пульсару”, які повернулися до лав головної команди міста – це Ілля Шемосюк, Андрій Артимович та Євген Коровяков.

З дівчатами було дещо складніше, але їх легко було впізнати, адже всі вони на відкритому тренуванні були вдягнені у форму національної збірної України, в якій і виступали цього літа на Чемпіонатах Європи у своїх вікових групах. Тож, склад команди поповнили такі гравчині: Стаднік Лариса, Кіба Влада, Дубнюк Дарія, Дроботюк Лілія, Бурко Олена, Ус Олена.

Крім того, тренери обох команд розраховують і на гравців дублюючих складів, які з цього сезону представлятимуть клуб та місто у Чемпіонатах України, жінки у вищій лізі, чоловіки – у першій.

Зазначимо, що комплектація основних команд БК “Рівне” ще триває. Зокрема, ще ведуться перемовини з лідером атак минулого сезону Вікторією Касаткіною та іншими.

Але вже зараз можна назвати список гравців, яких можна побачити у формі БК “Рівне” в жіночій Суперлізі та Чоловічій Вищій лізі.

Склад чоловічої команди БК “Рівне”: Шепелев Олександр, Шанюк Тарас, Федорчук Василь, Тимощук Дмитро, Стоноженко Михайло, Мисковець Іван, Кісільчук Назарій, Кузьминець Юрій, Дубнюк Анатолій, Герасимчук Віктор, Шемосюк Ілля, Коровяков Євген, Артимович Андрій. Головний тренер: Михайло Переверзій, Тренер: Анатолій Колот.

Склад жіночої команди БК “Рівне”: Шматова Вікторія, Спиридонова Людмила, Стаднік Лариса, Олексійчук Тетяна, Степанюк Дарина, Смалюк Наталя, Кононенко Катерина, Завертайло Дарина, Боярчук Світлана, Гаврильчик Тетяна, Боровець Ольга, Климчук Анастасія, Процікевич Олександра, Кучерьонок Анастасія, Іванюк Ярослава, Кіба Влада, Дубнюк Дарія, Таргонська Олена, Дроботюк Лілія, Бурко Олена, Ус Олена. Головний тренер: Валерій Жартун, Тренер: Сергій Черненков.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews