У поліції розповіли подробиці затримання посадовиців у Чернівцях

20.09.2018 16:15   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: Чернівецький промінь

Слідчі ГУНП у Чернівецькій області спільно з працівниками обласного управління СБУ під процесуальним керівництвом Чернівецької місцевої прокуратури задокументували протиправну діяльність чиновниці. Перебуваючи на робочому місці, 53-річна посадовиця Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів у Чернівецькій області отримала від місцевого підприємця 2400 доларів США неправомірної вигоди. 

Правоохоронці встановили: за цю суму зловмисниця повинна була посприяти бізнесмену щодо не включення у план перевірки у 2019 році 16 аптечних пунктів. 

Вимагала гроші за відсутність перевірок: у поліції розповіли подробиці затримання посадовиці у Чернівцях   Вимагала гроші за відсутність перевірок: у поліції розповіли подробиці затримання посадовиці у Чернівцях

За фактом порушення закону слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Наразі проводяться першочергові слідчі дії, вирішується питання про оголошення затриманій підозри у вчиненні вказаного злочину. 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Чернівецький промінь