Логотип міста Івано-Франківськ сьогодні обрано і чекає затвердження (Фото)

20.09.2018 19:54   Опубліковано : Софія Скиба
Джерело: IfNews

Ескіз був обраний сьогоднішнім засіданням комісії у міській раді. Далі має бути затвердження виконавчим комітетом і схвалення більшістю депутатського корпусу. Аж тоді Івано-Франківськ отримає новий офіційний бренд.

Раніше на конкурс було запропоновано 16 варіантів, 6 з них були вибрані і доопрацьовані.Радник з питань врядування проекту ПРОМІС Кейді Ворд теж голосувала за ескіз-переможця. Вона вважає, що найголовніше – впізнаваність. А це  - Ратуша міста. Івано-Франківці жваво обговорювали логотип у соц.-мережах та обирали елемент, який мав на ньому бути : ратушу, фортеця бастіон, Палац Потоцьких чи елемент вишивки. Містяни обрали останнє.

Треба сказати, що чи не вперше влада достухалась до коментарів містян у соцмережах і відмінила розгляд попереднього варіанту логотипу, що за словами франківчан, нагадував «кардіограму».

За матеріалами Kurs

null
Фото з мережі Інтернет

 


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews