У Рівненській обласній бібліотеці діятиме «Правовий простір»

20.09.2018 23:10   Опубліковано : Таня Костенко
Джерело: RvNews

Головне територіальне управління юстиції у Рівненській області спільно з Рівненською обласною універсальною науковою бібліотекою розпочинають спільний проект з надання відкритих правових консультацій. Відтепер отримати кваліфіковану пораду юристів можна буде у бібліотеці. Консультуватимуть відвідувачів фахівці з питань нотаріату, адвокат, працівники управління юстиції та системи безоплатної правової допомоги, інформує сайт управління юстиції.

Звертатися можна з різних юридичних питань. Оформлення спадщини, субсидії, земельні питання, державна реєстрація актів цивільного стану, нарахування та виплата аліментів – відповіді на будь-які ваші запитання зможете отримати під час роботи «Правового простору».

Перша така громадська приймальна працюватиме у вівторок, 25 вересня на 2 поверсі обласної наукової бібліотеки за адресою: м. Рівне, майдан Короленка, 6, з
11.00 до 13.00.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews