Шандрук – головний, Донцов – не директор

На прес-конференції футбольного клубу «Верес» оголосили про чергові кадрові перестановки.

21.09.2018 00:45   Опубліковано : Людмила Марчук
Джерело: RvNews

Отож, з поста генерального директора клубу вирішив піти Євген Донцов. Своє рішення він пояснив тим, останнім часом вів відразу три масштабні проекти: керував «Вересом», футбольною академією «Стандарт» та Федерацією міні-футболу України. І саме над двома останніми проектами пан Євген збирається сконцентрувати свою роботу.

Віднині обов’язки генерального директора виконувати спортивний директор Орест Баль. Це при тому, що він  залишається спортивним директором.

null
Євген Донцов. Фото з мережі Інтернет

 

null
Орест Баль. Фото з мережі Інтернет

Приємна зміна сталася у статусі Олега Шандрука – у назві посади виконувача обов’язків головного тренера «зникло» скорочення в.о. Наставника офіційно призначили головним тренером «Вереса». Нагадаємо, що Олег Шандрук прийшов у команду на початку сезону, а з 7 серпня, коли Володимир Гоменюк подав у відставку, очолив «Верес». За цей час команда три матчі виграли, один – зіграла внічию.

null
Олег ШандрукФото з мережі Інтернет

На прес-конференції було представлено ще одного новачка рівненського "Вереса" - 29-річного півзахисника, вихованця луганського футболу Марата Даудова. Це вже сьомий гравець, який прийшов після старту чемпіонату до рівненської команди. А до того Марат грав за дубль "Зорі", алчевську "Сталь", харківський "Геліос", охтирський "Нафтовик-Укрнафта", ФК "Суми", ФК "Полтава", вірменські "Гандзасар", "Алашкерт" і "Арарат" та краматорський "Авангард".

Матеріал надано спортивним оглядачем Миколою Якименком


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews