У Тернополі авто патрульної поліції потрапило у ДТП

21.09.2018 01:07   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: 20 хвилин

Про аварію за участю авто патрульної поліції на перехресті Об'їзної біля "Берегині"  "20 хвилин" повідомив читач Валентин. ДТП сталося 20 вересня близько 17.30.

- Червоний "Опель" не пропустив поліцейське авто. Удар в передню дверку, - каже читач. - Через зіткнення на дорозі утворилися затори. 

- На перехресті вул. Будного і Карпенка 34-річний водій автомобіля «Нісан», керуючи транспортним засобом, закінчував маневр на заборонений сигнал світлофора, - повідомила т.в.о. речника управління патрульної поліції в області Катерина Басалига. - Водій не надав перевагу у русі патрульному автомобілю, який рухався головною дорогою.

Потерпілих осіб в цій аварії немає. За попередніми даними, водій іномарки - тверезий. Водій службового авто, запевнили у патрульній поліції, - також.

Хто ремонтуватиме пошкоджене авто, чи матиме водій іномарки протокол за скоєння ДТП, чи розійдуться за європротоколом та інші подробиці – читайте згодом.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 20 хвилин