Іноземці покаталися на поліському трамваї

22.09.2018 21:45   Опубліковано : Таня Костенко
Джерело: RvNews

Нещодавно група туристів з ЄС здійснила екскурсійну подорож поліським трамваєм. Організував поїздку працівник австрійської залізниці, дослідник вузькоколійного транспорту Вольфрам Венделін. Вже кілька років він займається вивченням вузькоколійки, налагоджує туристичну логістику, пропагує українську культуру на заході. Минулого року йому навіть вдалося доправити сюди паровоз ГР-280. Такі востаннє тут ходили десь у 60-х. Справжнє видовище для туристів і місцевих жителів.

Цьогоріч екскурсійна група складалася з майже 20-ти іноземців, українських любителів вузькоколійки, місцевих гідів та представників ЗМІ. Вони проїхались поїздом до Зарічного й назад, фіксуючи на фото й відео нетипову та, в порівнянні з європейською, незайману поліську природу. Ескурсанти мали тривалу зупинку на залізничній станції селища Володимирець, де зустрілися з  місцевими чиновниками, а ще послухали  музичні виступи народних аматорських колективів районного Будинку культури «Дивоцвіт», «Верес» та ансамблю народної музики.

За матеріалами  сайту Володимирецької РДА.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews