Мати й син з Чернівців потребують допомоги (Фото)

24.09.2018 09:16   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Інформаційне агентство АСС неодноразово розповідало історію маленького Богданчика Вербича з Чернівців, у якого непомірно збільшується права частина голови. Через це в хлопчика виникли судоми та є затримки у розвитку. Діагноз - гемімегаленцефалія - симптоматична епілепсія.

Мати хлопчика, Марина Вербич, не покладаючи рук бореться за здоров`я сина: займається з ним удома, возить на реабілітацію та збирає кошти на лікування за кордоном.  Нині жінка сама потребує допомоги: вона потрапила до лікарні. Як написала на своїй сторінці у Фейсбук, впродовж тижня дуже погано почувалася, її нудило, а потім - пожовтіла. Лікарі підозрюють отруєння через токсин. Проте чітко встановити діагноз зможуть після отримання результатів лабораторних обстежень.

Наразі Марина Вербич лікується у стаціонарі. Щодня їй потрібні кошти на уколи, системи і таблетки. Та оскільки жінка ніде не працює, бо доглядає за хворою дитиною, їй не вистачає коштів на власне лікування. Марина Вербич просить усіх небайдужих допомогти їй. Приват банк: 5168-7427-1345-6279 (Вербич Марьяна Лазарєвна). Телефон Марини Вербич: 0660100647 

За матеріалами http://acc.cv.ua

null
 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews