Невідомі у масках перешкоджають журналістській діяльності

29.09.2018 14:28   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

28 вересня, близько 14 години журналіст одного із центральних телеканалів повідомила, що в Сарненському районі невідомі у масках перешкоджають її журналістській діяльності. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненсьткої області.

Кореспондент повідомила, поблизу села Кам’яне-Случанське Сарненського району під час проїзду до місця незаконного видобутку бурштину, дорогу журналістам заблокував автомобіль. З нього вийшли п’ятеро осіб у балаклавах.

Чоловіки у грубій формі вимагали покинути територію лісового масиву та намагалися відібрати камеру.

На місце події був скерований наряд групи реагування патрульної поліції. Однак, дорогою колеса службового автомобіля пошкодили саморобні металеві пристрої.

Все ж, поліцейським вдалося дістатися до журналістів . Зловмисники покинули місце події до приїзду правоохоронців.

У поліції за фактом перешкоджання журналістській діяльності групою осіб відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 171, та за частиною 2 статті 342 ( опір представнику правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Нині встановлюються особи, які перешкоджали журналістській діяльності, та які пошкодили службовий автомобіль.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews