На Львівщині оштрафували чоловіка, який відмовився їхати на навчальні збори

02.10.2018 22:35   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Status Quo

На Львівщині оштрафували рядового запасу, який відмовився їхати на навчальні збори.

Читайте також

У Червонограді на Львівщині планують відкрити військовий ліцей
Атовці у Львові провчили чергового хама-маршрутника

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише - Status Quo.

Перебуваючи на військовому обліку у Стрийському міському об'єднаному військовому комісаріаті як рядовий запасу, чоловік 6.06.2018 року відмовився від отримання повістки на відправку 29.06.2018 року на навчальні збори і відповідно не прибув для відправки до частини.

Обвинувачений уклав із прокурором Стрийської місцевої прокуратури угоду про визнання винуватості, згідно якої беззастережно визнав свою винуватість у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 337 КК України, та погодився на призначення покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.

Стрийський міськрайонний суд Львівської області ухвалив затвердити угоду про визнання винуватості та призначити обвинуваченому покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850  гривень.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo