Михайло Павлюк проінспектував хід ремонтних робіт на автошляхах Буковини

03.10.2018 21:56   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Третього жовтня перший заступник голови облдержадміністрації Михайло Павлюк спільно з начальником Служби автомобільних доріг в Чернівецькій області Ігорем Гахом провели виїзну нараду на автошляхах загального користування міжнародного та державного значення. Участь у нараді взяли Служби автомобільних доріг в Чернівецькій області, державного підприємства «Чернівецький облавтодор»,  підрядних організацій ТОВ «ПБС» та ПП «Полтабудцентр».

Михайло Павлюк зазначив, що потрібно максимально скористатися наявними погодними умовами та завершити ремонтні роботи згідно з термінами, визначеними у договорах. Окрім того, перший заступник голови облдержадміністрації звернув увагу на обов'язковій наявності відповідних знаків, дорожньої розмітки, а також належному облаштуванні з'їздів та узбіч.

Посадовці оглянули окремі об'єкти, зокрема дорогу Н-03 Житомир-Чернівці на ділянці км 331+544 – км 335+570, протяжністю 4,026 км. На автошляху виконує роботи ПП «Полтавабудцентр». Фрезерування асфальтобетонного покриття та регенерацію виконано в повному обсязі, влаштовано нижній шар асфальтобетону площею 36.2 тис.м2. Використано понад 4 тис. тонн асфальтобетону. На даний час проводяться роботи з вирубки порослі та укріплення узбіч. На черзі влаштування верхнього шару з щебенево-мастикового асфальтобетону.

На ділянці вищевказаної дороги - км 337+568 – км 342 +700 - протяжністю 5.132 км, роботи виконує ТОВ «ПБС». Тут роботи з фрезерування, регенерації, влаштування вирівнючого шару з асфальтобетонної суміші завершені в повному обсязі. Влаштовано водовідведення 60% та укріплення узбіч 60%.

ПП «Полтавабудцентр», яке за рахунок «митних» коштів, виконує роботи з поточного середнього ремонту дороги М-19 Доманове (на Брест) — Ковель — Чернівці — Тереблече (на Бухарест) на ділянці км 514+180 – км 515+478, протяжністю 1,298 км. На даний час вже виконано фрезерування та регенерація дорожнього покриття на площі понад 11 тис.м2, використано близько 3 тис. тонн асфальтобетонної суміші та проводяться роботи з влаштування прикромочних лотків.

Зазначено, що ПП «Полтавабудцентр» визнано переможцем а/д О26182 Хотин-Рукшин-Клішківці км 6+300 – км 7+900, протяжністю 1,6 км. Ведуться ремонтні роботи, влаштовано нижній шар покриття , влаштовується водовідведення.

За матеріалами Чернівецької ОДА.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews