Встанавлювати рекорди запрошують у Тернопіль: в місті додалось ще 4 (Фото)

08.10.2018 10:13   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

Зафіксували незвичайні досягнення, як рекорди Тернополя, та провели розважальне козацьке свято для молодших школярів "Спритні, вправні дітлахи - справжні юні козаки", присвячене Дню захисника України  та з нагоди вшанування козацтва, Святої Покрови і 76-ї річниці з часу створення УПА працівники Центральної дитячої бібліотеки та друзі бібліотеки Василь Шевчук - голова Хоростівського клубу зимового плавання та Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення.

5 жовтня гості свята стали свідками встановлення чотирьох рекордів та вручення свідоцтв про встановленні рекорди. Усі разом і діти, і дорослі допомагали рахувати кількість відтискань від підлоги та підняття двох 16-кілограмових гирь. Дадерко Віталій, 13 років, встановив рекорд "Найбільша кількість відтискань від підлоги з опорою на цвяхи" - відтиснувся 80 раз, Дадерко Аліна, 11 років - за 31 секунду прочитала байку Леоніда Глібова “Коник-стрибунець”, що стало літературним рекордом - "Максимальна кількість скоромовок за найкородший час", Василь Шевчук здивував новим способом відтискання, адже його руки опирались на ножі, а ноги - на цвяхи, усього 38 відтискань та отримав свідоцтво про рекорд - "Відтискання від підлоги з опорою рук на ножах та опорою ніг на цвяхи", Андрій Балабух з с. Яблунів чотири рази підняв 16 кілограмові гирі - його рекорд "Піднімання двох гирь вагою 32 кг однією рукою у вертикальному положенні одна на одну".  

Рекордсменів привітав та вручив сертифікати голова комісії, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Леонід Бицюра.

Також у цей день свої сертифікати отримали Ревасевич Віталій, 16 років, рекордсмен Тернополя  по складанню кубика-рубика 3 Х 3 за 12,79 секунд  та Скочипець Назарій - рекордсмен Тернополя по складанню кубика-рубика 4 Х 4 за 1 хвилину і одну секунду . свої рекорди хлопці встановили у Центрі науки Тернополя.

На сьогодні у скарбничці "Рекордів Тернополя" 32 рекорди.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews