На Театральному Майдані Тернополя відзначили День Захисника України

14.10.2018 14:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Сьогодні, 14 жовтня, відзначають День захисника України, День  українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці та 76-ту річницю створення Української Повстанської Армії. З цієї нагоди у Тернополі на Театральному Майдані провели урочистості. У святкуванні взяли участь представники влади, священнослужителі, військовослужбовці та громада міста.

Вихованці Зборівського та Коропецького ліцеїв склали присягу на вірність Україні. Також на головній площі Тернополя представили виставку військової техніки.

Тернополянка Уляна Білявська розповідає, що прийшла на святкування, тому, що безмежно вдячна захисникам України за їхній подвиг і за те, що до сьогодні сміливо виконують свій обов’язок перед Батьківщиною.

«Я постійно дивлюся і читаю новини, аби знати, яка зараз ситуація на сході України, чи живі усі наші військові, чи не поранені, чи ведуться бої, адже щодня вболіваю за кожного із наших мужніх захисників, які ризикують життям, щоб не допустити ворога на центральну і західну Україні і щоб звільнити окуповані території. Сьогодні я хочу усім їм сказати величезне дякую. Люблю і ціную кожного з них», - каже Уляна Білявська.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Катерина Богуславська


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews