Гламурно, хмільно та солодко у Тернополі відзначили презентацію Першого глянцевого журналу СITY LIFE (Фото)

17.10.2018 21:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернополяни

Запах алкоголю та шоколаду витав увечері в нічному клубі «Алюр», де з фешеном, піснями й танцями тернополяни святкували 25-й ювілейний випуск видання СITY LIFE, - пишуть Тернополяни.

Приємно розбавили вечір гостям заходу смаколики та напої, якими відвідувачі могли почастуватися під час фуршету. Також підняли настрій гостям відомі тернопільські  ведучі заходу - Юрій Мікофф і Сергій Фалендиш, які постійно тримали публіку на позитиві.

Не обійшлось і без красномовних привітань, які лунали зі сцени закладу. Зокрема, підвищила градус емоцій теплими зверненнями співвласниця та фінансова директорка журналу CITY LIFE Тетяна Шершун.

— Нещодавно у нас були приємні посиденьки, де ми згадували, як лише починалося заснування журналу. Не обійшовся спомин і без сліз, адже згадали попередні невдачі, перешкоди. З нами залишилися люди, які працювали із першого випуску глянцю, що дуже приємно. Дехто працює з нами вже два, три роки. Це є лише показником того, що усе ми робимо правильно. Ми всіх вас любимо і хочемо, щоби цей вечір мав немало приємних несподіванок, — звернулася до запрошених пані Тетяна.

Продовжили захід колоритні фешн-покази від постійного партнеру глянцю -"Ferizzo", дивовижні танцювальні шоу від "New Ject Dance Group". Особливою подією на вечорі стало вручення сертифікатів випускницям школи моделей CITY LIFE MODELS, які влаштували гостям невеличке дефіле.

Веселили тернополян і зіркові гості – Yegor Grаy (м. Київ), гурт Lajam та DJ Tallin. На завершення усіх присутніх чекав розіграш цінних подарунків від партнерів Першого глянцевого журналу СITY LIFE!


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополяни