Ремонт автомобільної дороги «Вартиківці – КПП «Сокиряни» триває

18.10.2018 09:13   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

На Буковині триває ремонт автомобільної дороги Вартиківці – КПП «Сокиряни» з під’їздом до КПП «Росошани» та КПП «Кельменці».

Служба автомобільних доріг виконує поточний середній ремонт автомобільної дороги Р-63 /Н-03/ - Вартиківці – КПП «Сокиряни» з під’їздом до КПП «Росошани» та КПП «Кельменці» на км 17+949 – км 20+749.

Наразі вже влаштовано регенерацію та укладання конструктивних шарів дорожнього одягу, за технологією «холодного ресайклінгу». Влаштовано нижній шар з крупнозернистої асфальто-бетонної суміші. Наразі роботи тривають навіть у вихідні дні, та вже до кінця тижня буде влаштовано верхній шар з щебенево-мастичного асфальтобетону. Роботи виконує підрядна організація ПП «Полтавабудцентр».

Служба автомобільних доріг просить бути обережними на дорогах, дотримуватись правил дорожнього руху та бути обачними, адже проводяться ремонтні роботи. 

За матеріалами прес-служби ЧОДА.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews