Богдан Тищенко

Богдан Тищенко

Громадський діяч

Навіщо Тягнибоку ставати на чолі розколу правих сил?

18.10.2018 19:43   Автор : Богдан Тищенко
Джерело: TeNews

14 жовтня в столиці України відбувався вже традиційний марш націоналістів до дня створення УПА, організований підписантами Маніфесту правих сил 2017 року, тобто Нацкорпусом, Свободою, Правим Сектором та іншими.

Родзинкою маршу мало стати встановлення рекорду наймасовішого виконання гімну ОУН, що віднедавна офіційно став маршем нової української армії. Але статус «роздзинки» швидко втратив сенс для ЗМІ після заяви голови ВО «Свободи» Олега Тягнибока. Це сталось перед початком маршу: на імпровізованому віче Олег Ярославович заявив, що не буде балотуватись в президенти і запропонував єдиного кандидата від об’єднаних націоналістів — свого заступника Руслана Кошулинського. Це стало несподіванкою для всіх присутніх. Питання, хто ж очолить об’єднанні сили націоналістів на майбутніх президентських виборах постало давно, але відповідь мали надати після консолідованого обговорення.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews