Буковинському підприємству «Хотинтепломережа» нараховано штраф за забруднення водойми

18.10.2018 23:13   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

За забруднення водного об’єкту комунальному підприємству «Хотинтепломережа» нараховано збитків на суму близько 23 тисяч гривень.

Державною екологічною інспекцією у Чернівецькій області за забруднення струмка (басейн річки Дністер) недостатньо очищеними зворотними водами КП «Хотинтепломережі» нараховано збитки та виставлено претензію на загальну суму 22 366,85 грн.

Під час проведення перевірки комунального підприємства встановлено, що суб’єкт господарювання здійснював відведення зворотних вод із перевищенням гранично допустимого скидання забруднюючих речовин у водний об’єкт. Проведено 3 відбори проб зворотних вод із випуску очисних споруд каналізації та контрольних створах водних об’єктів.

За результатами лабораторних вимірювань виявлено перевищення нормативів, а саме: азоту амонійного, фосфатів, БСК 5, АПАР та завислих речовин.

За матеріалами прес-служби ЧОДА.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews