Замінування залізничного вокзалу у Львові: евакуювали 800 людей

«Вибуховий» ранок у Львові.

20.10.2018 12:47   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LV Область.Онлайн

У суботу, 20 жовтня, ранок для львів’ян розпочався «вибухово» – анонім повідомив про замінування залізничного вокзалу.

Читайте також

Через снаряд на території у селі евакуювали всю школу
120-міліметровий боєприпас лежав на вулиці Лукасевича
Рятувальники знешкодили знайдені на Львівщині артснаряди й міну

Як поінформував на сторінці «Варта 1»  у Фейсбук Ігор Зінкевич,  анонімне повідомлення про замінування головного залізничного вокзалу міста надійшло сьогодні о 7.30. Поліція перекрила входи до вокзалу, на під’їзді виникли ускладненя в русі транспорту, прибули поліція і вибухотехніки, пише - LV Область.Онлайн.

За інформацією Світлани Добровольської, речника Головуправління Нацполіції області, після надходження повідомлення щодо замінування Головного залізничного вокзалу Львова, на місце надзвичайної події прибули експерти-вибухотехніки, слідчо-оперативна група, кінолог, інші спецслужби, котрі задіюються в подібних випадках.

У ході операції  евакуювали майже 800 осіб – персонал та пасажири. Після ретального обстеження приміщення вокзалу та прилеглої до нього території правоохоронці констатували – вибухонебезпечні предмети відсутні.

Правоохоронці з’ясовують  особу анонімного «жартівника», котрий повідомив неправдиву інформацію про замінування. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LV Область.Онлайн