У Львові ліквідували пожежу в квартирі багатоповерхівки

20.10.2018 13:30   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

19 жовтня о 8:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Демнянській у Львові.

Читайте також

Рятувальники Львівщини пройшли психологічний вишкіл
Пожежа в приміщенні колишнього «Винзаводу» у Львові
Двоє дітей отруїлися димом під час пожежі у садочку

До місця виклику негайно виїхали рятувальники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини Львова. Через сильне задимлення спричинене пожежею вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання, пише - Щоденний Львів.

О 08:41 вогнеборцямвдалось локалізувати загорання, а о 08:43 – повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі п’ять квадратних метрів і пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 10 квадратних метрів.

До ліквідації пожежі залучили дев’ятьох чоловік особового складу та дві одиниці спецтехніки. Про це повідомили в суботу, 20 жовтня, на сторінці Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області в інтернет-мережі «Facebook».


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів