Військовослужбовці ЗСУ передали подарунок для юної художниці з Рокитнівщини

20.10.2018 19:30   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Підтримка наших військових є дуже важливою для хлопців, які захищають нас на передовій. «Рясних Божих благословінь» - малюнок із такою назвою намалювала та передала бійцям на схід учениця 5-А класу Березівський НВК  "ЗНЗ І-ІІІ ступенів - ДНЗ" Тетянка Наумович. Малюнок-оберіг потрапив  до військовослужбовців групи "Евакуація 200", які займаються пошуком тіл загиблих. Щоб віддячити дитину за проявлену підтримку, військовослужбовці, в особі Тараса Патроняка, попросили очільника Рокитнівщини Миколу Кушніра передати слова подяки та невеличкий презент у вигляді шкільного приладдя маленькій художниці, інформує сайт Рокитнівської РДА.

Микола Кушнір зустрівся з Тетянкою та її мамою та передав подарунки зі східу країни. Під час зустрічі Таня та її мама мали можливість поговорити безпосереднього з військовослужбовцем ЗСУ Тарасом Патроняком телефоном,  який зазначив:

 «Дякуємо за малюнки та листи, це для нас як оберіг від всього злого. В нашій їдальні такими малюнками вкрита вся стіна. А більшість бійців носять їх із собою. І вірять, що так їх омине ворожа куля».

У свою чергу голова райдержадміністрації Микола Кушнір висловив подяку мамі Тані за виховання дитини в дусі  патріотизму.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews