Чернівчан закликали більше подорожувати

20.10.2018 21:27   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

17 жовтня в Медіа-центрі «Belle Vue» за підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації, команда організаторів Всеукраїнського руху «Твоя країна» у Чернівцях та Фундації регіональних ініціатив провели лекцію-диспут під назвою: «Travel or die».

Захід був спрямований на популяризацію серед молоді бажання пізнавати цікаві, відомі або ж маловідомі, незвичні місця України та світу.

Подію модерував громадський діяч, знаний екскурсовод Ярослав Адамчук, який задавав цікаві питання спікерам. Від студентки Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича Анни Лелюк чернівчани довідалися, як можна побувати у Китаї завдяки міжнародним програмам викладання та обміну, чим Китай для дівчини став незвичним, що варто робити, якщо їдеш у таку далеку подорож та що варто з собою взяти.

Ментор з інтелектуального розвитку Чернівецького осередку Української академії лідерства Василь Кулевчук розповів про те, як пройти пішки шлях пілігрима довжиною в 400 кілометрів.

Також на заході львів’янка Христина Полуліх поділилася цікавим історіями зі свого досвіду подорожей автостопом.

Наостанок Василь Кулевчук та одна з організаторок події, Ольга Д’яконюк, провели презентацію Всеукраїнського руху «Твоя країна», який спрямований на розвиток внутрішнього туризму по Україні, розвиток комунікації між молоддю з різних міст, містечок та сіл.

За матеріалами прес-служби ЧОДА.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews