У Рівному звучатимуть орган і фортепіано

21.10.2018 20:30   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Концерт “Популярна класика” у виконанні Олени Мацелюх (орган, м.Львів),  Ірини Козачук (фортепіано, м.Рівне) та Богдана Котюха (музикознавець, композитор, м.Львів) в залі камерної та органної музики відбудеться 23 жовтня о 19.00, інформує сайт обласної філармонії.

Лауреат Міжнародних конкурсів львівська органістка Олена Мацелюх вміло поєднує сольну виконавську  практику з ансамблевим концертуванням. Вона виступає у Львові з постійно оновлюваними концертами у Будинку органної та камерної музики, у Львівському Домініканському соборі на найстаршому із діючих органів нашої країни, а також як виконавець на клавішних інструментах з багатьма симфонічними та камерними оркестрами на філармонічній сцені. Протягом двох останніх років відбулися органні речиталі Олени Мацелюх у понад двох десятках міст України, Польщі, Франції, Швейцарії. У репертуарі органістки поруч із перлинами органної класики знайшла своє місце низка творів музичної літератури у транскрипції для органа.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews