Діти з Чернівецької області поїхали у табори відпочинку

21.10.2018 21:43   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

47 дітей, які потребують особливої соціальної уваги і підтримки з Чернівецької області направлено на оздоровлення 18 жовтня в Міжнародний дитячий центр «Артек», міста Київ, та 19 жовтня в Український дитячий центр «Молода гвардія», місто Одеса.

Вперше оплату проїзду дітей пільгових категорій та супроводжуючих до оздоровчих закладів і у зворотному напрямку здійснено за кошти обласного бюджету.

Ініціативу керівництва обласної державної адміністрації депутати Чернівецької обласної ради підтримали і своїм рішенням передбачили виділення на 2018-2020 роки додатковий обсяг коштів в сумі 900 тис.грн. для забезпечення проїзду та супроводу дітей на відпочинок до дитячих центрів та у зворотному напрямку. Зокрема, до кінця 2018 року на зазначені цілі в обласному бюджеті передбачено 160 тисяч гривень.

До цього часу батьки дітей (особи, які їх замінюють) змушені були здавати відповідну суму коштів для забезпечення проїзду та супроводу дітей на відпочинок до дитячих центрів та у зворотному напрямку.

Довідково. З початку 2018 року станом на 19.10.2018 відпочили та оздоровилися в дитячих центрах та перебувають на оздоровленні 527 дітей в т.ч.: в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» м. Одеса – 257 дітей; - в Міжнародному дитячому центрі «Артек» м. Київ – 270 дітей. 

За матеріалами ЧОДА.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews