«Осінні стежки 2018» зібрали туристів із районів області

22.10.2018 19:50   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Цими вихідними у лісовому масиві поблизу смт Оржів Рівненського району комунальний заклад «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради провів відкриті змагання з пішохідного туризму «Осінні стежки 2018». У змаганнях взяли участь понад 200 вихованців, які представляли команди гуртків КЗ «Рівненська обласна станція юних туристів», Корецького району, Клеванської ОТГ, Млинівської ОТГ, Дубенської районної станції юних туристів, Гощанського, Здолбунівського районів, Смизької ОТГ та команди з м. Рівного.

Змагання проводилися на дистанціях «Туристська смуга перешкод» та «Спортивне орієнтування» серед учнів молодшої та старшої вікової групи.

null
 

Переможцями змагань на дистанції «Туристська смуга перешкод» стали Андрій Жаборецький та Василь Карпюк із команди Дубенського районної станції юних туристів, Анна Теслюк із команди Млинівської ОТГ, Надія Коршунова з команди Клеванської ОТГ.

Переможцями змагань на дистанції «Спортивне орієнтування» стали гуртківці КЗ «Рівненська обласна станція юних туристів» Андрій Ярощук та  Іванова, Діана Фісянчук із Клеванської ОТГ, Олександр Майборода з Дубенського районної станції юних туристів.

 Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами КЗ «Рівненська обласна станція юних туристів», повідомляється в прес-релізах  закладу.

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews