Інна Собко

Інна Собко

журналіст, кореспондент м. Острог

Армреслер з Острожчини увосьме став чемпіоном світу (Фото)

22.10.2018 21:03   Автор : Інна Собко
Джерело: RvNews

У турецькому в місті Анталія на 40-му чемпіонаті світу з армреслінгу у фінальному протистоянні з болгарином Пламеном Дімітровим Олег Жох з Острожчини здобув свій восьмий чемпіонський титул.

Чемпіонат проходив  з 14 по 21 жовтня під егідою Світової федерації армреслінгу. У змаганнях брали участь понад 1400 спортсменів із 55 країн світу, які розіграли 130 комплектів нагород. У складі національної збірної України було 84 армреслери.

Олег Жох змагався на ліву руку у ваговій категорії до 85 кг. Загалом у категорії було 23 спортсмени з Угорщини, Болгарії, Росії, Грузії, Швеції, Туреччини, Таджикистану, Норвегії, Киргизстану, Латвії, Казахстану, Узбекистану, Ірану та Японії. Упродовж чемпіонату армреслер з Острожчини поборов Ведата Бозбея (Туреччина), Байрама Алі Унсура (Туреччина), Ельчіна Бінатова (Грузія), Георгія Таутієва (Росія) та болгарина Пламена Дімітрова.

Сьогодні Олег Жох  уже має звання восьмиразового чемпіона світу та Європи, семиразового володаря Кубка світу та абсолютного чемпіона світу 2018 року з армреслінгу.

null
Фото з соцмереж

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews