Інна Собко

Інна Собко

журналіст, кореспондент м. Острог

Поглянути на Острог з висоти пташиного польоту (Фото)

26.10.2018 23:35   Автор : Інна Собко
Джерело: RvNews

Туристичний потенціал Острога розвивається стрімкими темпами. Багато роботи у цьому напрямку робиться завдяки натхненній праці ентузіастів. Власне, цього тижня в Інтернеті з’явився панорамний тур над Острогом, який дозволяє віртуально відвідати місто та ознайомитися з найважливішими пам’ятками древнього Острога.

null
Фото з панорамного туру

Розробив віртуальну мандрівку Андрій Малюський, керівник громадської організації «Студія розвитку туристичного іміджу малих міст» («Town Image Studio»). Відзнята Андрієм панорама міста показує усю красу Острога з висоти пташиного польоту. Також можна детальніше, із незвичних ракурсів, поглянути на усю велич Замкової гори, Круглої вежі, костелу Успіння Діви Марії, нового та старого корпусів Національного університету «Острозька академія», Музею книги та друкарства, Татарської вежі. Окрім того, перейшовши за посиланням можна відвідати раніше відзняту Андрієм Малюським віртуальну екскурсію Музеєм книги та друкарства.

null
Фото з панорамного туру

- Створення панорамного туру відбулося у межах роботи над іншим проектом. Зокрема, наразі я знімаю короткий фільм про те, як реалізовувався «Культурний барбакан» у Татарські вежі. Мені потрібні були загальні плани міста і, зокрема, Замкової гори. Розпочавши роботу, я подумав, а чому б не зробити панорамний тур над усім Острогом? Декілька років тому ми з друзями вже робили панорамний тур вулицями Острога. Тоді, десь за півроку після цього, приїхала машина Google street view і взяла, як то кажуть, кількістю. Цього разу, думаю, уже не перекриють, – розповів Андрій Малюський.

null
Фото з панорамного туру

Роботи Андрія для острожан та гостей міста добре знайомі. Зокрема, до його доробку належить розробка туристичного логотипу Острога, що тепер друкується на сувенірній продукції, створення візуалізації проекту «Культурний барбакан», фільм «Острог в тіні історії» та низка відзнятих робіт про Велику Острозьку синагогу й багато іншого.

null
Фото з панорамного туру

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews