Підприємство КП «Чернівціводоканал» отримало техніку вартістю 3 мільйона гривень (Фото)

28.10.2018 01:21   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Каналізаційна служба КП «Чернівціводоканал» отримала у користування сучасний автомобіль класу «Євро-5» 2018 року випуску – каналопромивочну машину КО-503КП-12 на шасі МАЗ-5340С2.

Автомобіль закуплено на кошти співфінансування Уряду України (97%) та міського бюджету (3%). Ринкова вартість такого автомобіля 3 млн 300 тисяч гривень, але фахівцям КП «Чернівціводоканал» вдалося під час процедури тендерних закупівель знизити ціну до 3 мільйонів 8 тисяч гривень та домовитись про комплектацію автотранспорту додатковим обладнанням.

Машина призначена для аварійної та профілактичної очистки каналізаційних і водостічних труб, відстійників, колодязів, водостічних приймальників.

Спеціальне обладнання складається з цистерни, водяного насоса з приводом, барабана з намотаним рукавом, гідравлічної системи і допоміжного обладнання. Насос і барабан розміщені у відсіку, обладнаний обігрівачем, що дозволяє використовувати машину цілий рік.

Додаткове обладнання: комплекти спеціальних насадок для прочищення труб різних видів засмічення та телеінспекція – спеціальний пристрій для візуального обстеження та вивчення стану зовнішніх (вуличних) каналізаційних мереж.

За матеріалами прес-служби Чернівцької міської ради.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews