На Буковині знову виявили нелегальних перевізників

28.10.2018 11:27   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

За інформацією управління інфраструктури обласної державної адміністрації, 11 жовтня 2018 року спільно з Управлінням Укртрансбезпеки у Чернівецькій області, Управлінням патрульної поліції в Чернівецькій області Департаменту патрульної поліції та Головним управлінням ДФС у Чернівецькій області підписано План взаємодії на IV квартал 2018 року по спільних відпрацюваннях з виявлення власників та користувачів транспортних засобів, які надають послуги з перевезення пасажирів без оформлення дозвільних документів, передбачених законодавством, на території міста Чернівці та Чернівецької області.

Для проведення спільних відпрацювань визначено місця концентрації нелегальних перевізників.

Так, 23 жовтня 2018 року, під час проведення рейдової перевірки в районі АС-1 м. Чернівці, виявлено 4-ох нелегальних перевізників та складено 4 протоколи про адміністративні правопорушення, які направлено до суду.

Одночасно, з початку жовтня 2018 року виявлено 13 автоперевізників, які здійснюють пасажирські перевезення без відповідних дозвільних документів. Відповідно до ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення штраф складає від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Варто відмітити, що за поточний місяць складено 66 актів порушення вимог законодавства в частині правил перевезення пасажирів.

Крім того, функціонує і постійно оновлюється база даних про нелегальних перевізників.

За матеріалами прес-служби ЧОДА.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews