Гімнастки СК «Золота осінь» привезли нові перемоги (Фото)

31.10.2018 17:14   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Гімнастки рівненського СК «Золота осінь» вже традиційно провели вихідні на змаганнях.

У рамках підготовки до Чемпіонату України обласний центр приймав Чемпіонат Рівненщини. Гімнастки впродовж двох днів визначали між собою кращих. Тож, за підсумками Чемпіонату Рівненщини із «Золотої осені» призові місця посіли:

1 місце - Христина Звонцева, Олександра Ващишина, Марина Попович, Юлія Сичінська;

2 місце - Софія Баланович, Вікторія Баранець, Анастасія Фенюк;

3 місце - Єлизавета Куцель, Даша Гостєва, Даша Полюхович, 

Серед КМС у 6 вправах перемогла  Поліна Сара, срібло у Тетяни Пахалюк і бронзу виграла Христина Усова. Серед КМС у чотирьох вправах по бронзі вибороли Богдана Мельник та Каріна Нідашковська. Анастасія Охмак стала другою серед майстрів спорту.

«Чемпіонат області це фактично майже останній етап підготовки до Чемпіонату України. Відточували програми. Організаційно із змаганнями ми справилися, як і результати гімнастки показали достойні. Нині всі думки зайняті майбутнім турніром», - прокоментувала керівник СК «Золота осінь» Марина Болба.

Варто зазначити, що і наймолодші гімнастки клубу мали можливість позмагатися у сусідній Волині. У Луцьку турнір "Зірка осені" зібрав близко 250 учасниць  з Луцька, Рівного, Львова, Дубна, Острога, Нетішина, Володимир-Волинського та ін. У підсумку і тут наші дівчата відзначилися перемогами:

1 місце - Анастасія Берник;

2 місце - Поліна Ломанюк, Злата Мельник, Єва Волочнюк, Катерина Лесько;

3 місце - Олександра Бишук, Аделіна Басалига, Владислава Цимбалюк, Мілана Яковенко, Кароліна Дмітрієва, Ольга Королюк,

І приємні новини для вболівальників рівненського спорту. В кінці листопада Рівне прийматиме вже 11 Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Золота осінь». Тож, у нашому місті відбудеться справжнє спортивне свято.

За матеріалами інформаційної службиа СК «Золота осінь».

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews